Ξανά Μπαλοτέλι για Ολυμπιακό

Gazzetta team
Ξανά Μπαλοτέλι για Ολυμπιακό

bet365

Δημοσίευμα στην Ιταλία επαναφέρει το όνομα του Μάριο Μπαλοτέλι στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό κάνοντας λόγο για δανεισμό του στράικερ της Λίβερπουλ με οψιόν αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα το calciomercatoweb.it, αναφέρει ότι το μέλλον του Ιταλού φορ μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο Μίνο Ραϊόλα στην υπόθεση, σημειώνοντας ότι πελάτης του είναι και ο Κασάμι που αγωνίζεται στους πρωταθλητές Ελλάδας, με τους οποίους έχει καλές σχέσεις ο Ιταλός μάνατζερ.

Σε απόδοση 2.50 στη Novibet, να πετύχει παίκτης του Ολυμπιακού τα περισσότερα γκολ στην Super League 2015/16.

Ακόμη, επισημαίνεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δανειστούν τον «Super Mario» έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ, διατηρώντας οψιόν αγοράς του στα 16 εκατομμύρια. Η Λίβερπουλ θα έχει μερικές μέρες για να σκεφτεί την προοπτική και σημειώνεται ότι ο Ραϊόλα θα έχει ξανά επαφές τόσο με την αγγλική όσο και με την ελληνική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα