Από Δευτέρα ο Χερέα

Νίκος Τσιώκος
Από Δευτέρα ο Χερέα

bet365

Από τη Δευτέρα (3/8) θα ξεκινήσει προπονήσεις με τη φανέλα της Ξάνθης το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των ακριτών, Οβίντιου Χερέα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ξάνθης αποτελεί ο Οβίντιου Χερέα, ο οποίος ανακοινώθηκε την Πέμπτη (30/7) από τους ακρίτες. Ωστόσο, ο Ρουμάνος επιθετικός μέσος, που παίζει και στην κορυφή της επίθεσης, θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Σκόντα τη Δευτέρα (3/8), τη στιγμή που επέλεξε το Νο20.

Από εκεί και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης, τακτικής, κυκλοφορίας της μπάλας και τελειώματα φάσεων. Έτσι, η προετοιμασία των Θρακιωτών θα συνεχιστεί το Σάββατο (1/8) με το φιλικό κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 18:45.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα