Στη Κέρκυρα ο Σόλιτς

Νίκος Μαρούδας
Στη Κέρκυρα ο Σόλιτς

bet365

Την πρώτη του προπόνηση με την Κέρκυρα έκανε ο Αλεξάνταρ Σόλιτς, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr!

Με ένα νέο πρόσωπο διεξήχθη η προπόνηση της Παρασκευής στους «Φαίακες». Στο νησί βρέθηκε το απόγευμα ο Αλεξάνταρ Σόλιτς, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη, κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει ότι θα γίνει εδώ και λίγες μέρες.

Ο 32χρονος Κροάτης, θα περάσει από το μικροσκόπιο του Έλληνα τεχνικού για τις επόμενες μέρες και αν πείσει θα αποκτηθεί... Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας, την Παρασκευή ο Κόντος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Παρασκευαΐδης που δεν έπαιξε με τον ΠΑΣ προπονήθηκε κανονικά...

Η ομάδα την Κυριακή το πρωί θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο, όπου στις 8 το απόγευμα της ίδιας μέρας αντιμετωπίζει σε φιλικό τον Παναιτωλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα