ΠΑΟΚ: " Καταθέστε ικανοποιητική πρόταση"

ΠΑΟΚ: " Καταθέστε ικανοποιητική πρόταση"

ΠΑΟΚ: " Καταθέστε ικανοποιητική πρόταση"

bet365

Στον ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζουν, για να το ακούσουν περισσότερο οι Ισπανοί, πως για να φύγει ο Λούκας από την ομάδα θα πρέπει η πρόταση να είναι δελεαστική και πολύ μεγαλύτερη από το 1,5 εκατ ευρώ.

Η φημολογία που αναπτύχθηκε χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη, περί οριστικής συμφωνίας με την Λα Κορούνια, για την πώληση του Λούκας Πέρεθ, δεν επιβεβαιώθηκε. Η ΠΑΕ, όπως έχουμε αναφέρει κατ' επανάληψη στο Gazzetta.gr, υποστηρίζει, πως ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και μια ρήτρα που φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ. Σίγουρα είναι τιμητικό να υπάρχει ενδιαφέρον από μια ομάδα που αγωνίζεται στην Primera και να θέλει τον Λούκας. Όμως για να πάει στην Λα Κορούνια θα πρέπει πρώτα η ομάδα της Γαλικίας, να καταθέσει μια πρόταση που θα ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει πως το 1,5 εκατ. ευρώ που έχουν προτείνει είναι μικρό καθώς από τον Δικέφαλο τον έχουν αξιολογήσει για περισσότερα χρήματα.

Όσο δεν υπάρχει, ο Λούκας είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ με τις υποχρεώσεις του και τα δικαιώματα του μέσα στην ομάδα. Στην χθεσινή συνάντηση που έγινε στο Μακεδονία Παλλάς διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά πως η πλευρά του παίκτη δεν πιέζει για να υπάρξει νέο συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα