Και του χρόνου στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ιωάννου

Gazzetta team
Και του χρόνου στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ιωάννου

bet365

Ο Γιάννης Ιωάννου θα αγωνίζεται για ακόμη έναν χρόνο στον ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα της Ηπείρου να ανακοινώνει τη συμφωνία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την την υπογραφή του συμβολαίου του Γιάννη Ιωάννου. ο παίκτης πέρυσι έπαιξε στο δεύτερο μισό της χρονιάς στον Θεσπρωτικό και φέτος έβαλε την υπογραφή του στο μονοετές συμβόλαιο που του προτάθηκε.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ιωάννου διάρκειας ενός έτους», αναφέρει η ανακοίνωση.

Αναφορικά με την προπόνηση, ο Φερφελής λόγω του ότι έκανε ράμματα στην ποδοκνημική δεν ακολούθησε το σημερινό πρόγραμμα, το οποίο είχε ασκήσεις ταχύτητας και υποομαδικής επιθετικής τακτικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα