«Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Μπάστος»

«Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Μπάστος»

«Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Μπάστος»

bet365

Ο Μισέλ Μπάστος έχει προταθεί και εξετάζεται στον Ολυμπιακό σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο Αρτούρ Μαζουακού μπορεί να είναι στον Ολυμπιακό αλλά το μυαλό του είναι στη μετεγγραφή του. Στον Ολυμπιακό δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και ψάχνονται για τον αντικαταστάτη του.

Ενα από τα ονόματα που φέρεται να έχουν στα χέρια τους οι «ερυθρόλευκοι» και να εξετάζουν την περίπτωσή του είναι αυτή του Μισέλ Μπάστος, που τον περασμένο Γενάρη ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Γαύρου ο 32χρονος Βραζιλιάνος έχει προταθεί στους νταμπλούχους κι η περίπτωσή του δεν φαίνεται να περνάει στο... ντούκου.

Μιλάμε, εξάλλου, για έναν παίκτη που έχει

στην Ευρώπη έχει παίξει σε ομάδες όπως οι Φέγενορντ, Λιλ, Λιόν, Σάλκε και Ρόμα ενώ έχει φορέσει και τα χρώματα της Εξέλσιορ.

Από το 2014 είναι παίκτης της Σάο Πάουλο, ενώ δέκα φορές έχει υπηρετήσει την εθνική Βραζιλίας.

Μπορεί να παίξει όλη την πλευρά και αναμφισβήτητα μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει εμπειρία και ποιότητα για να κάνει το πιθανό κενό του Γάλλου να μη φανεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα