Τίτλοι τέλους για Λούκας

Τίτλοι τέλους για Λούκας

Τίτλοι τέλους για Λούκας

bet365

Πιο κοντά στην έξοδό του από τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο Λούκας Πέρεθ, ο οποίος δεν πείστηκε ούτε από την πρόταση που του έκανε ο Ιβάν Σαββίδης για να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

Απομακρύνεται από τον ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, ο Λούκας Πέρεθ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν «ψήθηκε» ούτε από την πρόταση που του έκανε ο Ιβάν Σαββίδης στη συνάντηση των δύο ανδρών και προέβλεπε γενναία αύξηση των αποδοχών του.

Ο Λούκας φέρεται να είπε στον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, «αφήστε με να φύγω, να πάω να παίξω ποδόσφαιρο στην Primera». Παρών ήταν και ο μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος μετέφερε την πρόταση της Ντεπορτίβο, που προβλέπει ποσοστό 50% μεταπώλησης και 300 χιλιάδες ευρώ μπόνους σε περίπτωση παραμονής της Λα Κορούνια στη μεγάλη κατηγορία.

Αν και τίποτα από τα παραπάνω δεν επιβεβαιώνονται αυτήν τη στιγμή από τη ΠΑΕ, το σενάριο φυγής του Λούκας από την Τούμπα είναι αυτό που κυκλοφορεί έντονα ως φήμη στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία λεπτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα