Επιστρέφει μέσω Δράμας

Gazzetta team
Επιστρέφει μέσω Δράμας

bet365

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ολοκλήρωσε ο Πανθρακικός, προπονούμενος για τελευταία φορά φορά στο Βώλακα. Επόμενος σταθμός η Δράμα, πριν την επιστροφή στην Κομοτηνή.

Χαβίτο, Μεχία και Τζάνης συμμετείχαν στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και έκαναν στη συνέχεια ειδικό ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να φτάσουν σταδιακά στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης και ο Τζανής να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.

Ο Τάσος Παπαχρήστος αποχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης από το Βώλακα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στην Κομοτηνή, ύστερα από τις ενοχλήσεις που ένιωσε στην προπόνηση της Τετάρτης και για να ακολουθήσει θεραπεία.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τρέξιμο και ζέσταμα με μπάλα και passing game και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, δουλεύοντας εναλλάξ στον τομέα της επιθετικής ανάπτυξης και της δημιουργίας φάσεων αλλά και στα τελειώματα, υπό τις οδηγίες του Μάνουελ Ρόκα και των συνεργατών του.

Το πρωί της Παρασκευής (31/7) το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία του Μανουέλ Ρόκα και μετά το μεσημέρι η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Δράμα, όπου και θα αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα, στο δεύτερο φιλικό που θα δώσει στα πλαίσια της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού η αποστολή θα επιστρέψει στην Κομοτηνή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα