Το πάνω χέρι η Ομόνοια!

Gazzetta team
Το πάνω χέρι η Ομόνοια!

bet365

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση έκανε η Ομόνοια που απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τη Μπρόντμπι στη Δανία. Βαριά ήττα για ΑΕΚ, ισόπαλος 1-1 με πολλά παράπονα ο Απόλλων!

Η Ομόνοια έπαιξε όπως έπρεπε να αγωνιστεί σε ένα εκτός έδρας ματς, το ίδιο δυνατή αμυντικά και κατάφερε στη Δανία να αποσπάσει ισοπαλία 0-0 από τη Μπρόντμπι. Εξαιρετικός ο γκολκίπερ, Παναγή, ο οποίος σε δυο - τρεις περιπτώσεις έσωσε την εστία της ομάδας του. Στο 43' νίκησε τον Ρασάνι, ενώ στο 49' τον Ελμάντερ. Η Μπρόντμπι είχε το πάνω χέρι, πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Η Ομόνοια κράτησε εύκολα, είχε μια καλή προσπάθεια με τον Μπεμπέ, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Ετσι, υποδέχεται σε μια εβδομάδα τους Δανούς και έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στα πλέι οφ!


Ο Απόλλων κρατούσε μέχρι τις καθυστερήσεις το 1-0, ωστόσο στις καθυστερήσεις ένα πολύ σοβαρό λάθος του διαιτητή έδωσε το δικαίωμα στην Καμπάλα να ισοφαρίσει από την άσπρη βούλα. Ο Απόλλων μπήκε δυνατά, πίεσε και στο 14' άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κολοκούδια, έπειτα από ωραία σέντρα του Παπουλή. Πολύ καλός ο γκολκίπερ, Βάλε, ο οποίος σε δυο περιπτώσεις στο α' μέρος κράτησε το μηδέν. Οι Αζέροι ήταν πιο κινητικοί και στο 85' έχασαν την ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Ζεκ από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις ένα σοβαρό λάθος του επόπτη έφερε το ματς στα ίσα. Ο Χουσεΐνοβ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ισοφάρισε. Μάλιστα, ο σκόρερ της Καμπάλα έκανε και άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς του Απόλλωνα, οι οποίοι... απάντησαν με αντικείμενα.

Βαριά εκτός έδρας ήττα 3-0 από τη Μπορντό υπέστη η ΑΕΚ, χάνοντας έτσι τις ελπίδες πρόκρισης γα την επόμενη φάση. Ωστόσο, οι Κύπριοι τα έχουν με τον Μαυροβούνιο ρέφερι, αλλά και τους βοηθούς. Το γκολ του Πουντζέ στο 53' προήλθε από οφσάιντ, ενώ στο πέναλτι που κέρδισε ο Μορίς στο 73', ο Μαυροβούνιος διαιτητής εξάντλησε την αυστηρότητά του. Σκόρερ από την άσπρη βούλα ήταν ο Νταμπατέ. Στο 80' η Μπορντό διαμόρφωσε το 3-0. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να βρει δίχτυα στο 82', αλλά το σουτ του Ορτίθ βρήκε το δοκάρι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα