Ενίσχυση με Χερέα για Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Ενίσχυση με Χερέα για Ξάνθη

bet365

Ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή για την Ξάνθη, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Ρουμάνου Οβίντιου Χερέα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Σιόν και Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Στην επόμενη μεταγραφή της προχώρησε η Ξάνθη. Οι ακρίτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Οβίντιου Χερέα για να ενισχύσουν τη μεσοεπιθετική τους γραμμή, όμως δεν έκαναν γνωστή τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. Ο 30χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε Σιόν και Ραπίντ Βουκουρεστίου συνολικά 250 συμμετοχές, 56 γκολ και 16 ασίστ σε ελβετικό και ρουμανικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη

Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή OVIDIU HEREA.

Το who is who

Ο Νικολάε Οβίντιου Χερέα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1985 στο Βουκουρέστι και αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Προγκρεσούλ Βουκουρεστίου, απ' όπου πήρε μεταγραφή για την ΦΚ Νάσιοναλ, ενώ το 2007 πήγε στη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Το 2013... μετακόμισε στην Ελβετία για χάρη της Σιόν. Στην πατρίδα του μέτρησε 224 συμμετοχές, 47 γκολ, 7 ασίστ στο πρωτάθλημα και 9 εμφανίσεις, 1 τέρμα, 2 ασίστ στο Κύπελλο.

Στην Ελβετία το... ταμείο του ήταν 46 συμμετοχές, 9 γκολ και 9 ασίστ στο πρωτάθλημα και 7 εμφανίσεις, 2 τέρματα, 1 ασίστ στο Κύπελλο. Επίσης, μετράει 8 συμμετοχές και 2 γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2010 είναι διεθνής με την Εθνική Ρουμανίας με 3 αγώνες και 1 τέρμα στο ενεργητικό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα