Πέλκας: «Είχαμε καλή νοοτροπία»

Πέλκας: «Είχαμε καλή νοοτροπία»

Gazzetta team
Πέλκας: «Είχαμε καλή νοοτροπία»

bet365

Στη πολύ σωστή νοοτροπία που έδειξε ο ΠΑΟΚ μετά την αποβολή στάθηκε ο Δημήτρης Πέλκας.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Νova:

«Λόγω και της υψηλής θερμοκρασίας, ειδικά εμείς που παίζαμε με παίκτη λιγότερο, δώσαμε παραπάνω. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ήμασταν από πολύ νωρίς με δέκα παίκτες αλλά πρόκειται τελικά για μία μεγάλη νίκη. Άμα ήμασταν με 11 θα βλέπαμε άλλο ματς και τώρα ετοιμαζόμαστε για τη ρεβάνς».

Για το ότι πως από πολύ νωρίς αγωνίζονταν με δέκα: «Σίγουρα αλλάξανε πολλά από τον τρόπο που ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Άμα δέχεσαι κόκκινη στο 2', χρειάζεσαι χρόνο για να καταλάβεις τι έχει γίνει. Μετά από 20 λεπτά καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, κάναμε περισσότερες φάσεις από τη Σπάρτακ και μπορέσαμε να βάλουμε το γκολ».

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια: «Είπαμε πως πρέπει να δώσουμε πολλές ψυχικέ δυνάμεις για να κερδίσουμε, ακολουθήσαμε την τακτική του προπονητή μας, χάσαμε ευκαιρίες αλλά καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ».

Για το τι σημαίνει το 1-0 για τον επαναληπτικό: «Υπήρχε πολύ καλή νοοτροπία από όλους, βοηθούσαμε ο ένας τον άλλον, παρά τον λιγότερο παίκτη και τη ζέστη. Όπως είπα και πριν, άμα ήμασταν 11 παίκτες θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαι πολύ χαρούμενος και δίνω το 100% στις προπονήσεις και στα επίσημα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα