Στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά!

Στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά!

Στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά!

bet365

Στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά με τους Σαμπράνο, Ερνάνι να είναι τα ονόματα που παίζουν δυνατά. Αιμάτωμα ο Φινμπόγκασον, δύσκολα με Φέγιενορντ!

Ο Ερνάνι της Πόρτο και ο Σαμπράνο της Αϊντραχτ είναι τα δυο ονόματα που παίζουν πολύ δυνατά τη δεδομένη χρονική στιγμή για τον Ολυμπιακό. Τόσο ο Πορτογάλος εξτρέμ όσο και ο Περουβιανός αμυντικός είναι πολύ ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα, με τον Μάρκο Σίλβα να επιθυμεί διακαώς την απόκτησή τους. Ο Ερνάνι δεν είναι στα βασικά πλάνα των «Δράκων» δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά της Γερμανίας και η επιστροφή στην Ιβηρική θα σημάνει ουσιαστικά και την αποχώρησή του από την ομάδα με τη μορφή δανεισμού! Ο ίδιος ξέρει πως στον Ολυμπιακό μπορεί να βρει θέση βασικού, το Champions League είναι δέλεαρ και είναι πιθανό το θέμα να κλείσει θετικά τις επόμενες ημέρες. Οσον αφορά τη ρήτρα απόκτησής του, είναι πιθανό να συμφωνηθεί στα 6 εκατ. ευρώ!

Ο Σαμπράνο έχει πάρει τελεσίγραφο από την Αϊντραχτ, ο μάνατζέρ του είναι στη Γερμανία και πιθανότατα αύριο θα έχει επαφές με τους ανθρώπους της Αϊνχτραχτ. Ο παίκτης μπορεί να είχε εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες οι Γερμανοί κάνουν λόγο πως δύσκολα θα μείνει. Αλλωστε, η πρόταση που φέρεται να έχει κάνει ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετική (1.5 εκατ. το χρόνο), ενώ κίνητρο για τον Περουβιανό είναι και η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η περίπτωση πάντως είναι δύσκολη, μιας και καραδοκεί η Γαλατά με την Τράμπζονσπορ!

Στο θέμα του Μαζουακού, μπορεί οι Ιταλοί να μιλούν για πρόταση της Ρόμα, αλλά και μπάσιμο της Ιντερ, ωστόσο ο Ολυμπιακός διαψεύδει πως υπάρχει κάτι επίσημο. Βέβαια, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάτι άμεσα, μιας και τα ιταλικά ΜΜΕ θεωρούν σίγουρη τη μετακίνησή του σε ομάδα της Serie A! Παράλληλα, ο Ολυμπιακός διαψεύδει και τα όσα ακούγονται περί πρότασης για τον Ρομπέρτο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλφρεντ Φινμπόγκασον δεν έκανε πρεμιέρα με την Τβέντε, ωστόσο δύσκολα θα κάνει και με τη Φέγιενορντ το Σάββατο. Ο Φινλανδός ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στον δικέφαλο, ο Μάρκο Σίλβα δεν θέλει να ρισκάρει και το πιθανότερο είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς της Τρίτης με τη Σίβασπορ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα