Επίσημα στον Πανιώνιο ο Βιγιάλμπα

Gazzetta team
Επίσημα στον Πανιώνιο ο Βιγιάλμπα

bet365

Παίκτης του Πανιωνίου και με τη βούλα, τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τη Βελέζ Σάρσφιλντ, είναι ο Αργεντινός εξτρέμ, Λεονάρντο Βιγιάλμπα.

Οι Νεοσμυρνιώτες ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή και ανακοίνωσαν την προσθήκη του 21χρονου ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους, ενώ περιμένουν πλέον την άφιξη του Καρίμ Ανασαριφάρντ στην Ελλάδα ώστε να υπογράψει κι εκείνος και να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Αργεντίνου, Λεονάρντο Ενρίκε Βιγιάλμπα. Ο 21χρονος παίκτης, υπέγραψε το συμβόλαιό του, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Χρήστου Δάρα.

Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Αθήνα, ο Καρίμ Ανασαριφάρντ. Ο διεθνής Ιρανός ποδοσφαιριστής, έχει αγωνιστεί 47 φορές με την Εθνική ομάδα της χώρας του και έχει σημειώσει 9 γκολ σε επίπεδο ανδρών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα