Ραντεβού για Χαφέζ η ΑΕΚ

Ραντεβού για Χαφέζ η ΑΕΚ

Gazzetta team
Ραντεβού για Χαφέζ η ΑΕΚ

bet365

Αποφασισμένη να καταβάλλει τις απαραίτητες προσπάθειες ώστε να αποκτήσει τον Καρίμ Χαφέζ εμφανίζεται η ΑΕΚ, που φέρεται να έχει κλείσει ραντεβού με την εταιρεία στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Ο Αιγύπτιος αμυντικός, το όνομα του οποίου ήρθε σε πρώτο πλάνο τον τελευταίο καιρό, φαίνεται να έχει περίοπτη θέση στη λίστα της Ένωσης με τους παίκτες που μπορούν να καλύψουν τη θέση του αριστερού μπακ.

Γι' αυτόν το λόγο, σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται πολύ σύντομα να συναντηθούν με τη Wadi Degla, που έχει τα δικαιώματα του Αφρικανού, ενώ φαντάζει πολύ πιθανό η συνάντηση να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Εμπόδιο για την ΑΕΚ δεν είναι άλλο από το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων, με τη Λιλ να είναι αυτή που δείχνει να ενδιαφέρεται πιο έντονα για τον 19χρονο μπακ, ωστόσο στην Ένωση αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να κερδίσουν την κούρσα, πιστεύοντας ότι οι πιθανότητές τους δεν είναι λίγες για να φτάσουν στο deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα