Εγκατέλειψε ο Κιτόκο

Gazzetta team
Εγκατέλειψε ο Κιτόκο

bet365

Με ενοχλήσεις στο δικέφαλο αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης ο Ρίτσι Κιτόκο, η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμηθεί.

Ένα άσχημο νέο είχε η προπόνηση της Τετάρτης (29/7) για τον Αστέρα Τρίπολης, αφού ο Στάικος Βεργέτης είδε τον Ρίτσι Κιτόκο να εγκαταλείπει το πρόγραμμα με ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Ο Βέλγος μέσος θα υποβληθεί πλέον σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Κατά τ' άλλα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην τακτική, ενώ δόθηκε έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη και στα τελειώματα. Οι εκτελέσεις των παικτών προσέφεραν εντυπωσιακές φάσεις δοκιμάζοντας τις ικανότητες των τερματοφυλάκων.

Επόμενη προπόνηση για τους Αρκάδες έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (30/7), με γυμναστήριο το πρωί και επιστροφή στο γήπεδο το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα