Στο νοσοκομείο ο Άρθο

Στο νοσοκομείο ο Άρθο

Γιώργος Τσακίρης
Στο νοσοκομείο ο Άρθο

bet365

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Θέσαρ Άρθο λόγω αιμόπτυσης μετά από χτύπημα που δέχτηκε, όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΟΠΑΛΕΝΙΤΣΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ βρήκε την ΑΕΚ με απρόοπτο, αφού ο Θέσαρ Άρθο. Όπως ενημέρωσε επίσημα η Ένωση μέσω της σελίδας της στο facebook, ο Ισπανός στόπερ δέχτηκε χτύπημα από αντίπαλο, με αποτέλεσμα να έχει αιμόπτυση.

Γεγονός που τον οδήγησε στο νοσοκομείο για εξετάσεις μαζί με τον γιατρό του συλλόγου, Άλκη Καλιακμάνη.

«Για εξέταση στο νοσοκομείο του Γκρότζισκ θα μεταβεί ο Θέσαρ Αρθο, συνοδευόμενος από τον γιατρό της ομάδας, Αλκη Καλιακμάνη, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις λόγω της αιμόπτυσης που του προκάλεσε χτύπημα στο φιλικο με τη Χάποελ ‪#‎ΑΕΚpreseason2015‬», ανέφερε το ποστ των «κιτρινόμαυρων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα