Φιλικό: Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Νίκος Μαρούδας
Φιλικό: Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

bet365

Δεύτερη ήττα για τον ΠΑΣ Γιάννινα και πρώτη νίκη στο πρώτο φιλικό της Κέρκυρας για φέτος με 2-0 επί της ομάδας της Ηπείρου.

Καλύτερη η Κέρκυρα στο φιλικό που διεξήχθη στο νησί, επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, σκοράροντας από ένα γκολ στα δύο ημίχρονα. Το σκορ άνοιξε στο 40' ο Γεωργακόπουλος με σουτ που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Βελλίδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Φαίακες να μπαίνουν με γκολ. Μόλις στο 53' μετά από ενέργεια του Μαρκόφσκι από τα δεξιά, ο Καϊκούτ με κεφαλιά έκανε το 2-0. Ο ΠΑΣ είχε δοκάρι στο 59' με τον Σαπαλίδη, μετά από σέντρα του Μυρθιανού, όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Τριανταφύλλου.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Σάκης Τσιώλης): Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Μακρίδης, Μανωλάς, Καραγιαννίδης, Μεντής, Κρητικός, Σιόντης, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Βίλα

Στο δεύτερο ημίχρονο για την Κέρκυρα έπαιξαν οι: Τριανταφύλλου, Βενέτης, Καρντόσο, Ντιμιτρόφσκι, Γκομέζ (69' Βλάχος), Ντουαλλά, Ντιόγκο, Καίκούτ, Μαρκόφσκι, Σιόντης, Κρητικός (63' Κωτάτης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Καρανίκας, Ναδάλες, Μπέριος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Ακόστα, Τσάβες, Μανιάς, Ίλιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΣ έπαιξαν οι: Περιστερίδης, Κοζάκης, Μυρθιανός, Σκόνδρας, Αλεξίου, Μασούρας, Γιάκος, Ηλιάδης, Σαπαλίδης, Φερφελής

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα