Προπόνηση, Κέρκυρα και ΓΣ για ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Τσιώκος
Προπόνηση, Κέρκυρα και ΓΣ για ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Μία προπόνηση έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα το πρωί και το μεσημέρι αναχώρησε για την Κέρκυρα, όπου θα αντιμετωπίσει τους Φαίακες σε φιλικό. Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 17 Αυγούστου.

Με μία προπόνηση το πρωί συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το μεσημέρι η αποστολή αναχώρησε για την Κέρκυρα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης και αερόβιας αντοχής, με τους Ηπειρώτες να μεταβαίνουν στο νησί του Ιονίου για το φιλικό με τους Φαίακες, το οποίο θα ξεκινήσει στις 18:30.

Αναλυτικά, στην αποστολή που ταξίδεψε στην Κέρκυρα και συνοδεύεται από τον Γιώργο Χριστοβασίλη είναι οι Βελλίδης, Καρανίκας, Τσουκαλάς, Μανιάς, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσάβες, Ίλιτς, Μπέριος, Ακόστα, Περιστερίδης, Κοζάκης, Γιάκος, Φερφελής, Σαπαλίδης, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Αλεξίου, Κρητικός, Μυρθιάνος, Μασούρας, Κολιοφούκας.

Από εκεί και πέρα η ΠΑΕ με ανακοίνωση κάλεσε τους μετόχους σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 17 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 1966» και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966» ΑΡ.Μ.Α.Ε. 61100/06/β/06/5

Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 1966» και το διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966», καλεί τους μετόχους της παραπάνω εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 17η Αυγούστου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 μ.μ. στα γραφεία της εταιρίας, στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ανατολής Ιωαννίνων, προκειμένου να λάβει απόφαση για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητας της:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Διορισμός νέων μελών Δ.Σ.

2. Τροποποίηση καταστατικού ως προς το άρθρο 23 για μείωση των μελών Δ.Σ.

3. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί, σύμφωνα με το καταστατικό, την 7η Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 μ.μ. στα γραφεία της εταιρίας, στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ανατολής Ιωαννίνων.

Γίνεται μνεία ότι η παρουσία ή εκπροσώπηση των μετόχων στη Γενική συνέλευση, θα γίνει σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 16 και 17 του καταστατικού της εταιρίας

Ιωάννινα, 29 Ιουλίου 2015

Για την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα