Χωρίς «Τσόρι» κόντρα στην Τβέντε

Χωρίς «Τσόρι» κόντρα στην Τβέντε

bet365

Εκτός από τους Μαζουακού και Σιόβα ο Μάρκο Σίλβα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τσόρι.

Απόψε στις 20:00 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τβέντε στο πρώτο του φιλικό στην Ολλανδία, ωστόσο οι νταμπλούχοι δούλεψαν λίγες ώρες πριν το ματς πάνω στις στημένες φάσεις αλλά και στην τακτική.

Ο Μάρκο Σίλβα, ήταν γνωστό ότι δεν θα είχε στη διάθεσή του τον Αρτούρ Μαζουακού και τον Δημήτρη Σιόβα, ενώ στη λίστα των απουσιών προστίθεται κι ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Ο Αργεντινός εγκατέλειψε στα μισή της προπόνησης, λόγω μιας μικρής ενόχλησης στο γόνατο. Φυσικά και πρόκειται για μικροπρόβλημα αλλά δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί. Η σημερινή ενόχληση οφείλεται από ένα χτύπημα που είχε δεχτεί στο φιλικό με την Αντάλιασπορ και σήμερα του... βρήκε ο πόνος.

Όσο για τον Μαζουακού, ο Γάλλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αν πάει καλύτερα στις επόμενες μέρες θα παίξει κόντρα στην Φέγενορντ. Πάντως, σήμερα θα παίξει στη θέση του - ξανά - ο Σαλίνο.

Όπως σας γράψαμε και το πρωί, ο Πορτογάλος τεχνικός θα στηριχτεί πάνω στο δίδυμο Βούρο-Αυλωνίτη λόγω του ότι ο Σιόβας δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Σήμερα δεν έκανε καν προπόνηση και αναμένεται βελτίωση της κατάστασής του στις επόμενες προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα