O Αστέρας... γεννάει αστεράκια

O Αστέρας... γεννάει αστεράκια

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης στρώνουν το δρόμο για την ανάδειξη νέων «αστεριών» που θα έχουν την ευκαιρία να λάμψουν στο μέλλον.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει μεγαλώσει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι τερμάτισε στην καλύτερη θέση της ιστορίας της, όντας δεύτερος στα πλέι οφ και περιμένει να δει με ποιους αντιπάλους θα τον φέρει η κληρωτίδα στους ομίλους του Europa League.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε στην Ολλανδία και τώρα ο Στάικος Βεργέτης μαζί με τους συνεργάτες του συνεχίζει το μοντάρισμα ενόψει της νέας σεζόν. Το ρόστερ της ομάδας έχει ολοκληρωθεί και ίσως γίνουν κάποιες ελάχιστες πινελιές, οι οποίες θα εξαρτηθούν και από την πιθανή πώληση του Χερόνιμο Μπαράλες. Αν ο Αργεντινός πουληθεί, τότε οι Αρκάδες θα κινηθούν για τον αντικαταστάτη του, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθεί στο φετινό παζλ ακόμη ένα εξτρέμ.

Πέρα από την πρώτη ομάδα, το βάρος το έχουν ρίξει οι άνθρωποι της ομάδας και στην ομάδα Νέων. Δεν είναι τυχαίο ότι θα δοθούν δέκα παίκτες στον Παναρκαδικό, ενώ ήδη ένας συνεργάτης του Βεργέτη ο Αντωνόπουλος έχει πάει στο τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού». Ετσι, θα πάρει τα πάνω της μια ομάδα της οποίας το μέλλον ήταν στον... αέρα, ενώ και πολλοί παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να γεμίσουν με εμπειρίες, δείχνοντας έτσι ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ.

Επίσης, στον Αστέρα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους και σε ταλέντο από τις αγορές της Ισπανίας και της Αργεντινής. Το επιτυχημένο παρόν γεμίζει με όνειρα και φιλοδοξίες τους ανθρώπους της ομάδας για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον με περισσότερες επιτυχίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα