Φουλάρει για Χαφέζ η ΑΕΚ

Φουλάρει για Χαφέζ η ΑΕΚ

Gazzetta team
Φουλάρει για Χαφέζ η ΑΕΚ

bet365

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Καρίμ Χαφέζ αποκαλύπτουν οι Βέλγοι, το οποίο επιβεβαιώνουν οι «κιτρινόμαυροι».

Ένα δημοσίευμα του voetbalnieuws.be φέρνει στο φως της δημοσιότητας το όνομα του Καρίμ Ραμαντάν Χαφέζ για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο 19χρονος μπακ, είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν σε μεγάλη εκτίμηση στο Βέλγιο και ο υποβιβασμός της Λιρς τον φέρνει στην πόρτα της εξόδου, με την πλευρά της Ένωσης να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον.

Τα δικαιώματα του νεαρού Αιγύπτιου ανήκουν στην Wadi Dagla, κατασκευαστική και real estate εταιρεία στην πατρίδα του, η οποία δημιούργησε και ποδοσφαιρική ομάδα, υπό την αιγίδα του ιδιοκτήτη της Μάγκετ Σάμι, ο οποίος έχει επίσης και τη Λιρς!

Την ίδια στιγμή, η Ώρα των Σπορ αναφέρει ότι ο Σάμι έχει σαν παιδί του τον αριστεροπόδαρο αμυντικό και διαπραγματεύεται με «διαφορετικό» τρόπο από τον καθιερωμένο το μέλλον του. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν «καίγεται» για τα χρήματα που θα εισπράξει από την πώλησή του, αλλά περισσότερο για τις προϋποθέσεις που θα βρει μπροστά του ο Αφρικανός μπακ.

Εκτός από την ΑΕΚ όμως, το θέμα επιβεβαίωσε και η πλευρά του ποδοσφαιριστή. Στη σελίδα της Wadi Dagla αναρτήθηκε κείμενο στο οποίο γνωστοποιείται η πρόθεση της ΑΕΚ να εντάξει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της, αλλά και της Λιλ, η οποία ενδιαφέρεται.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα συνεχίσει τις επαφές στο προσεχές διάστημα ενώ ενδέχεται να ταξιδέψουν άνθρωποι της Wadi Dagla προκειμένου να μιλήσουν με τους «κιτρινόμαυρους» για την υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα