Σκέφτονται Σαμαρά στον ΠΑΟΚ

Σκέφτονται Σαμαρά στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Σκέφτονται Σαμαρά στον ΠΑΟΚ

bet365

Την περίπτωση του Γιώργου Σαμαρά για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του, φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ με προτροπή του Ιβάν Σαββίδη.

Παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα στην επίθεση αναζητά ο ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι και σε αυτό το πλαίσιο φέρεται να έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Γιώργου Σαμαρά για πρώτη φορά, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Live Sport.

Ο 30χρονος κυνηγός φαίνεται πως αποτελεί προσωπική αδυναμία του Ιβάν Σαββίδη και με δεδομένο ότι για πρώτη φορά υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να επιστρέψει στην Ελλάδα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έριξε το όνομά του στο τελευταίο μίτινγκ που είχε με τον Φρανκ Άρνεσεν.

Μετά από την περιπέτεια στην Σαουδική Αραβία με την Αλ-Χιλάλ του Γιώργου Δώνη, ο διεθνής επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος και δύσκολα θα βρει συμβόλαιο στα χρήματα που ζητά και στο εξωτερικό σε πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου.

Με τα παραπάνω δεδομένα, δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Κρητικό στράικερ, εκτός αν κάτι αλλάξει θεαματικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα