Κοτσόλης: «Δείξαμε χαρακτήρα και ψυχή»

Κοτσόλης: «Δείξαμε χαρακτήρα και ψυχή»

Κώστας Ζάλιαρης
Κοτσόλης: «Δείξαμε χαρακτήρα και ψυχή»

bet365

Ο Στέφανος Κοτσόλης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπριζ.

Στον χαρακτήρα και την ψυχή που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Κοτσόλης μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV. Ο γκολκίπερ των «πράσινων» τόνισε ότι τελείωσε μόνο το πρώτο μέρος της πρόκρισης, στάθηκε στις φάσεις που «έβγαλε» και ελπίζει σε καλύτερη πορεία στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν. «Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο της πρόκρισης. Έχουμε τώρα το δεύτερο ματς.

Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα για μας. Μείναμε πίσω στο σκορ, είχαμε το χαμένο πέναλτι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη. Στο γκολ που δεχτήκαμε ήταν λάθος επικοινωνία. Ακόμα προσπαθούμε να βρεθούμε με τα παιδιά στην άμυνα, φώναξα εγώ που είδα την μπάλα να έρχεται, έγινε λάθος και σε αυτό το επίπεδο τα λάθη πληρώνονται, αλλά μετά η ομάδα έδωσε και την ψυχή της για να φτάσουμε στη νίκη», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για τις φάσεις που «έβγαλε»: «Έχω δουλέψει αρκετά τα τελευταία χρόνια σ' αυτές τις φάσεις, στις οποίες είχα μία αδυναμία. Όμως, ανταποκρίθηκαν όλα τα παιδιά, και ο Ταυλαρίδης που έκανε 10 τάκλιν και ο Ζέκα που έκοψε 10 μπάλες. Έδωσαν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό και την ψυχή τους για τη νίκη».

Για το αν τα παθήματα του παρελθόντος γίνονται μαθήματα: «Εύχομαι να είναι έτσι. Η τακτική μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τέλεια και γι' αυτό πήραμε τη νίκη. Ελπίζω να μην παρουσιάσουμε κάποια λάθη που κάναμε πέρυσι για να έχουμε καλύτερη πορεία στην Ευρώπη».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα