Επιχείρηση Λούκας στον ΠΑΟΚ

Επιχείρηση Λούκας στον ΠΑΟΚ

Επιχείρηση Λούκας στον ΠΑΟΚ

bet365

Διαβάστε στο Gazzetta.gr, πως έχει η υπόθεση Λούκας Πέρεθ και τα προσεκτικά βήματα που κάνουν στην ΠΑΕ για να μην χάσουν τον Ισπανό. Νέο ηγεμονικό συμβόλαιο θα προτείνει ο Σαββίδης στον έμπειρο μεσοεπιθετικό την Πέμπτη (30/7).

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα, όπως δείχνουν οι εξελίξεις, στην υπόθεση Λούκας, παρότι ο παίκτης θέλει να φύγει από την ομάδα για να παίξει ποδόσφαιρο στην Primera. Ο Ισπανός, από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη ζήτησε από την διοίκηση να συνεχίσει την καριέρα του στη Λα Κορούνια. Η παρουσία του Λούκας μέσα στην ομάδα μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ήταν τελείως διαφορετική απ' αυτή που συνάντησαν στον ΠΑΟΚ όταν πρωτοήρθε. Στο ματς με την Λοκομοτίβα, όμως, ήταν από τους κορυφαίους. Αυτό άλλαξε τα δεδομένα, καθώς υπάρχει θετική εισήγηση από Τούντορ και Άρνεσεν για την παραμονή του παίκτη στην Τούμπα.

Στον Δικέφαλο, αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση για να αισθανθεί άνετα ο Λούκας στην Τούμπα και να βγάλουν από το μυαλό του την Ισπανία. Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη (30/7) για το παιχνίδι με την Σπαρτάκ Τρνάβα θα φέρει και μια συνάντηση με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή. Εκτός από τον μεγαλομέτοχο στο ραντεβού θα είναι οι Αγγελίδης και Άρνεσεν, αλλά και ο εκπρόσωπος του Λούκας. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου, θα του καταθέσει νέο συμβόλαιο συνεργασίας και μάλιστα ηγεμονικό. Μ' αυτό τον τρόπο, θέλουν να του δείξουν το πόσο απαραίτητος είναι στην ομάδα. Ο Λούκας έχει ετήσιες αποδοχές που φτάνουν 660.000 ευρώ, ενώ με την νέα πρόταση, θα ξεπερνάει κατά πολύ το 1 εκατ. ευρώ.

Αν ο Λούκας, επιμείνει ότι το μέλλον του είναι στην Ισπανία και όχι στην Τούμπα, τότε θα του ζητήσουν να περιμένει μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Αν ο Ισπανός είναι ανένδοτος, τότε το μήνυμα που θα του μεταφερθεί: "ζήτησε από την Λα Κορούνια να κάνει μια κανονική πρόταση πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ κι εμείς θα σε παραχωρήσουμε". Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κρατήσει κανέναν ποδοσφαιριστή με το ζόρι στην ομάδα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα τον δώσει με οποιονδήποτε όρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα