Δοκιμές στη Λάτσιο για Κίναλη

Δοκιμές στη Λάτσιο για Κίναλη

Νίκος Τσιώκος
Δοκιμές στη Λάτσιο για Κίναλη

bet365

Σε δοκιμές της ομάδας Κ18 της Λάτσιο θα λάβει μέρος ο 16χρονος τερματοφύλακας του Ατρομήτου, Βασίλης Κίναλης, μετά από αίτημα των Ιταλών που αποδέχτηκαν οι Περιστεριώτες.

Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι ο Βασίλης Κίναλης θα δοκιμαστεί στη Λάτσιο Πέρυσι ένας τραυματισμός στο χέρι ήταν ο λόγος που επέστρεψε και φέτος θα έχει νέα ευκαιρία με τους Ιταλούς. Μετά από αίτημα που έστειλαν οι «λατσιάλι» στους Περιστεριώτες, το οποίο αποδέχτηκαν, ο 16χρονος γκολκίπερ, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 22 Απριλίου 1999, θα λάβει μέρος στα δοκιμαστικά της ομάδας Κ18 της Λάτσιο.

Όσο για το τι έκανε στο Περιστέρι, ο νεαρός άσος ήταν την περσινή σεζόν στην Κ17 και φέτος προωθήθηκε στην Κ20, με την οποία συμμετείχε και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που έγινε στο Ελατοχώρι Πιερίας. Πλέον, έχει τη νέα ευκαιρία στη Λάτσιο, όπου τα δοκιμαστικά θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη (28/7) και θα ολοκληρωθούν στις 9 Αυγούστου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα