Δικαίωση και... βολές για ΜΜΕ στη Κέρκυρα!

Νίκος Μαρούδας
Δικαίωση και... βολές για ΜΜΕ στη Κέρκυρα!

bet365

Άκρως δικαιωμένοι αισθάνονται όλοι στη Κέρκυρα που ωστόσο τα έχουνε με πολλά Μέσα θεωρώντας πως όλο αυτό τον καιρό προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια...

Μετά από αρκετό καιρό αγωνίας στη Κέρκυρα έχουν κάθε δικαίωμα να αισθάνονται πλέον δικαιωμένοι με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας που κρατάει τους Φαίακες στην κατηγορία. Όμως, δεν λείπει και η... πικρία από ορισμένα Μέσα για τις ανακρίβειες που θεωρούν στο νησί πως έγραφαν αυτό τον καιρό.

Συγκεκριμένα, εκτός ότι τονιζόταν από τους Φαίακες πως ήρθε η δικαίωση από την Πειθαρχική Επιτροπή, τα... είχαν σε μεγάλο βαθμό και με ορισμένα ΜΜΕ και τον τρόπο που χειρίστηκαν την όλη υπόθεση από την αρχή μέχρι το τέλος. Όπως τόνιζαν «κάποιοι προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια» και αναφέρονταν στο γεγονός πως παρουσίασαν την έκθεση της ΕΕΑ αρχικά ως εισήγηση και εν συνεχεία, ότι έλεγαν πως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανέφερε σε αυτή προς τη Λίγκα πως πρέπει ή να αποβάλει την Κέρκυρα από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα ή να την υποβιβάσει στη Football League.

Κάτι το οποίο θεωρούν ψέμα οι Φαίακες, καθώς τονίζουν πως η έκθεση της ΕΕΑ μιλάει ξεκάθαρα για αποβολή ή μη της ομάδας από την Σούπερ Λιγκ. Με λίγα λόγια, έριχνε το... μπαλάκι στην διοργανώτρια αρχή να βγάλει την απόφαση για παραμονή ή μη της Κέρκυρας στη κατηγορία και όχι για το αν θα την στείλει στα τοπικά ή στη Football League...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα