Τυ«Χ»ερή η Φενέρ (vids)

Τυ«Χ»ερή η Φενέρ (vids)

Gazzetta team
Τυ«Χ»ερή η Φενέρ (vids)

bet365

Παρά τα λαμπερά αποκτήματα της, η Φενερμπαχτσέ άξιζε να ηττηθεί (0-0) εντός από την άτυχη Σαχτάρ. Καθάρισε η Μονακό με 3-1 στην Ελβετία τη Γιουνγκ Μπόις.

Ξόδεψε πολλά χρήματα για μεταγραφές και άλλα τόσα για τους μεγάλους μισθούς των αστεριών που μάζεψε στην Πόλη. Ωστόσο, στο πρώτο δύσκολο ραντεβού στο «Σουκρού Σαράτσογλου», αυτό με την Σαχτάρ, κανείς εκ των Νάνι, Φαν Πέρσι, Φερναντάο, δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά υπέρ της Φενερμπαχτσέ. Η αλήθεια είναι ότι γενικά στο ματς χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, μα οι περισσότερες κλασικές ανήκαν στους Ουκρανούς. Τελικά γκολ δεν μπήκε και το 0-0 αφήνει τα πάντα ανοικτά για τη ρεβάνς, αφήνοντας φυσικά με ένα κάποιο μειονέκτημα την ομάδα του Βίτορ Περέιρα.


Έκπληξη στη Μόσχα
Η Σπάρτα Πράγας έπαιξε εξαιρετικά στην αντεπίθεση και έφυγε με ισοπαλία 2-2 από τη Μόσχα με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ. Το ματς ήταν ανοιχτό από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, με τους Ρώσους να παίρνουν το προβάδισμα στο 14' με σουτ του Τζαγκόεβ εντός περιοχής. Η απάντηση των φιλοξενούμενων, όμως, ήταν άμεση. Χρειάστηκε και τύχη με τις κόντρες, βέβαια, όμως στο 15' ο Φατάι με σουτ λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 1-1. Ευκαιρίες χάθηκαν στη συνέχεια και για τις δύο πλευρές, με τον Νάτχο να χάνει πέναλτι στο 28' και τον Μπίτσικ να κρατάει το 1-1, που έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Στο 53' ο Τόσιτς μετά από φάση διαρκείας έκανε το 2-1, όμως ξανά η απάντηση ήταν άμεση για τη Σπάρτα, με τον Κρέιτσι να κάνει το 2-2 στο 57' με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί στη συνέχεια, με τους Τζαγκόεβ και Ερεμένκο να χάνουν τις καλύτερες ευκαιρίες, ενώ οι Τσέχοι παρέμειναν επικίνδυνοι μέχρι το τέλος στην αντεπίθεση. Τίποτα, όμως, δεν άλλαξε, με το 2-2 να παραμένει και όλα να κρίνονται την επόμενη εβδομάδα στην Πράγα.

Στα Play Off η Μονακό
Οι Πρίγκιπες πέρασαν από τη Βέρνη και την έδρα της Γιουνγκ Μπόις με κεκτημένη ταχύτητα από πέρσι. Από τα προημιτελικά της περασμένης σεζόν, στο υπέρ τους 3-1 επί των Ελβετών και με το εισιτήριο ήδη τσεκαρισμένο για τα Play Off. Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν το αφεντικό στο ματς και ειδικά στο Β' μέρος, στο οποίο μπήκαν όλα τα γκολ της αναμέτρησης. Κουρζάβα (64') και Καρίγιο (72') έκαναν τη διαφορά για τους φιλοξενούμενους. Η Γιουνγκ Μπόις όμως μείωσε με τον Νουτσόλο (74') και απέκτησε κάποιες ελπίδες, που όμως διέλυσε στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πάσαλιτς.

Τα αποτελέσματα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Σπάρτα Πράγας 2-2

Μιλσάμι - Σκεντερμπέου 0-2

Μίντιλαντ - ΑΠΟΕΛ 1-2

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Βικτόρια Πλζεν 1-2

Παναθηναϊκός - Κλαμπ Μπριζ 2-1

Φενερμπαχτσέ - Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-0

Γιουνγκ Μπόις - Μονακό 1-3

Ντέμπρετσεν - ΜΠΑΤΕ 1-1

Ντιναμό Ζ. - Μόλντε 1-1

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα