«Στα 10 εκατ. ευρώ ο Μαζουακού»

«Στα 10 εκατ. ευρώ ο Μαζουακού»

«Στα 10 εκατ. ευρώ ο Μαζουακού»

bet365

Ο Μαζουακού ψηλά στη λίστα τριών ιταλικών ομάδων και o μάνατζέρ του μίλησε για τις σοβαρές προτάσεις τόσο της Ρόμα όσο και της Τζένοα, αλλά και για τα χρήματα που ζητά ο Ολυμπιακός.

Ρόμα και Ιντερ στη μάχη για τον Μαζουακούμ, ωστόσο στο... κόλπο είναι και η Τζένοα. Αυτή τη φορά, ο εκ των εκπροσώπων του Αρτούρ Μαζουακού, Φραντσέσκο Λιντζέντι μίλησε σε ιταλικά ΜΜΕ πως στο «κόλπο» της απόκτησής του μαζί με τις τρεις ιταλικές είναι και η Αρσεναλ, με την Ατλέτικο! «Η Ρόμα ενδιαφέρεται πραγματικά για τον παίκτη. Είναι παίκτης ενός προφίλ που αρέσει πολύ. Η πρόταση είναι πραγματική και συγκεκριμένη. Φτάνει περίπου στα 6 εκατ. ευρώ συν επιπλέον μπόνους. Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός αρνείται και ζητά 9-10 εκατ. ευρώ για να τον δώσει. Το ενδιαφέρον των νερατζούρι για τον Μαζουακού δεν είναι καινούργιο. Πριν να προχωρήσουν όμως σε μία επίσημη πρόταση θα πρέπει να διώξουν κάποιον από τους αριστερούς μπακ» και πρόσθεσε: «Υπάρχει ενδιαφέρον και από Ατλέτικο, Αρσεναλ. Η Τζένοα έχει υποβάλει την υψηλότερη προσφορά μέχρι στιγμής, προσφέροντας περίπου 8 εκατ. ευρώ με ανταλλάγματα. Ο παίκτης περιμένει να ξεμπλοκάρουν κάποιες άλλες περιπτώσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα