Τζιμπούρ και Βάργκας τα... κολλάνε! (gTV)

Τζιμπούρ και Βάργκας τα... κολλάνε! (gTV)

Γιώργος Τσακίρης
Τζιμπούρ και Βάργκας τα... κολλάνε! (gTV)

bet365

Τελειώματα φάσεων από άξονα και άκρα στην προπόνηση της ΑΕΚ και στο gazzettaTV μπορείτε να δείτε άσκηση και γκολαρες... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΠΑΛΕΝΙΤΣΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Έναρξη στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ με ταχύτητες και έπειτα πολλή δουλειά στην επιθετική ανάπτυξη και φυσικά στο τελείωμα των φάσεων...

Οι "κιτρινόμαυροι" δούλεψαν στο γκολ τόσο από τον άξονα, όσο και από τα άκρα με την άσκηση να απαιτεί συνεχόμενα τελειώματα.

Την παράσταση φυσικά έκλεψαν οι Τζιμπούρ και Βάργκας με τα απίθανα τελειώματα τους και τις απίθανες γκολάρες που σημείωσαν...

Ο διεθνής Βενεζουελάνος σκόραρε όπως φαίνεται στο βίντεο με εκπληκτική λόμπα υποχρεώνοντας τεχνικό τιμ και συμπαίκτες να τον αποθεώσουν.

Το ίδιο έγινε και με το γκολ που πέτυχε ο Αλγερινός φορ με γυριστό σουτ στην κίνηση (το οποίο επίσης μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα