Έδωσαν τα χέρια ΠΑΟΚ-Ροντρίγκες

Έδωσαν τα χέρια ΠΑΟΚ-Ροντρίγκες

Έδωσαν τα χέρια ΠΑΟΚ-Ροντρίγκες

bet365

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Δευτέρα (27/7) ο Γκάρι Ροντρίγκες, όπου και συμφώνησε με την πλευρά του ΠΑΟΚ, για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 24χρονος θα υπογράψει μόλις ελευθερωθεί από την Έλτσε. Προχώρησε σε καταγγελία του συμβολαίου του στην ισπανική Λίγκα ζητώντας περίπου 300.000 ευρώ για δεδουλευμένα μηνών.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, βρέθηκε μαζί με τους εκπροσώπους του την Δευτέρα (27/7) στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να κουβεντιάσει με τον ΠΑΟΚ την προοπτική μιας συνεργασίας. Ο Φράνκ Άρνεσεν κουβέντιασε για αρκετή ώρα με τους μάνατζερ, αλλά και τον ίδιο τον Γκάρι Ροντρίγκες. Όπως όλα δείχνουν ο ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι θα γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών.

Το μόνο που εκκρεμεί για να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ν' αποκτήσει την ελευθέρας του από την Έλτσε, η οποία από την Παρασκευή θα μπει σε καθεστώς πτώχευσης. Ο Ροντρίγκες μαζί με τους εκπροσώπους του αναχώρησαν σήμερα το πρωί για την Ισπανία προκειμένου να είναι κοντά στις όποιες εξελίξεις υπάρξουν στην Έλτσε.

Ο Ροντρίγκες, μετά την συνάντηση που είχε με τον ΠΑΟΚ, έδωσε εντολή στον δικηγόρο του, σύμφωνα με όσα γράφονται στον ισπανικό τύπο, να καταγγείλει στην ισπανική λίγκα το συμβόλαιο που έχει με την Έλτσε. Στον 24χρονο ποδοσφαιριστή οφείλονται 278.000 ευρώ δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών καθώς και από την προηγούμενη χρονιά . Μ' αυτή την κίνηση ο διεθνής μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι δείχνει πως το μέλλον του είναι στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα