Aπαλλακτική εισήγηση για Μαρινάκη!

Aπαλλακτική εισήγηση για Μαρινάκη!

Gazzetta team
Aπαλλακτική εισήγηση για Μαρινάκη!

bet365

Η εισήγηση του αντιεισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Τζιμπλάκη για τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι απαλλακτική και όπως όλα δείχνουν δεν θα οδηγηθεί σε δίκη!

Στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων του 2011 ο Βαγγέλης Μαρινάκης αντιμετώπιζε τρεις κατηγορίες, απλής συνέργειας σε εγκληματική οργάνωση, απλή συνέργεια σε εκβίαση με απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζομένου, κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια, κατ΄ εξακολούθηση και δωροδοκίας για αλλοίωση αποτελέσματος αθλητικού αγώνα, εκ της οποίας το αποτέλεσμα επήλθε. Ωστόσο, η εισήγηση και του αντιεισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Τζιμπλάκη είναι απαλλακτική για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Βέβαια, πιθανότατα την Παρασκευή θα γίνει γνωστό το βούλευμα του συμβουλίου Εφετών! Παράλληλα, η πρόταση του Ιωάννη Τζιμπλάκη έχει 84 κατηγορούμενους για το «Koriopolis» και όχι 93 που ήταν στην αρχική πρόταση. Ο αντιεισαγγελέας Εφετών προτείνει την παραπομπή των Μπέου και Τσακογιάννη για τέσσερα κακουργήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα