«Έχασε» τον πατέρα του ο Κωνσταντίνου

Gazzetta team
«Έχασε» τον πατέρα του ο Κωνσταντίνου

bet365

Έφυγε από την ζωή ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, πατέρας του Μιχάλη Κωνσταντίνου. Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου πέθανε μετά από μακροχρόνια «μάχη» με τον καρκίνο.

Ο πατέρας του Μιχάλη Κωνσταντίνου, Ανδρέας, έφυγε από την ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 66 ετών. Την τελευταία εβδομάδα έδινε την δικιά του μάχη στο Ογκολογικό Νοσοκομείο της Λευκωσίας αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για το θάνατο του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, πατέρας του πρώτου σκόρερ όλων των εποχών της Εθνικής Κύπρου και Τεχνικού Συμβούλου της Εθνικής Ανδρών Μιχάλη Κωνσταντίνου, απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 66 ετών.

Ο εκλιπών αγωνίστηκε στην Εθνική Κύπρου στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και επί σειρά ετών πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ, ο Γενικός Διευθυντής και τα μέλη του προσωπικού της Ομοσπονδίας, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος».

 

Τελευταία Νέα