Στη Σοσιεδάδ ο Ζόνατας (pics & vid)

Στη Σοσιεδάδ ο Ζόνατας (pics & vid)

bet365

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο σίριαλ, ο Ζόνατας βρήκε επιτέλους τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου σέντερ φορ, με τον οποίο συμφώνησε για τα επόμενα πέντε χρόνια, κρατώντας τον παράλληλα στην Primera Division, όπου άλλωστε έκανε πέρυσι μία εξαιρετική σεζόν με την Έλτσε.

Ο Ζόνατας πέταξε το βράδυ της Κυριακής από το Μπέλο Οριζόντε στο Σαν Σεμπαστιάν, υποβλήθηκε στα απαραίτητα ιατρικά τεστ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στα γραφεία του Ανοέτα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Ρεάλ Σοσιεδάδ με παίκτες υψηλού επιπέδου και θέλω να κάνω κάτι σημαντικό. Είναι ένα πολύ ελκυστικό πρότζεκτ για μένα και θέλω να βοηθήσω για το καλύτερο. Έχω μεγάλο ενθουσιασμό και αυτό είναι σημαντικό για να αποδώσω στον αγωνιστικό χώρο» δήλωσε ο ίδιος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα