Στο επίκεντρο ο Σαμπράνο!

Στο επίκεντρο ο Σαμπράνο!

Στο επίκεντρο ο Σαμπράνο!

bet365

O Σαμπράνο αρέσει πολύ στους Πειραιώτες, η περίπτωση του είναι δύσκολη, ωστόσο παραμένει πολύ ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα. Πιο κοντά σε Ερνάνι!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ολλανδία για το τρίτο μέρος της φετινής προετοιμασίας, ωστόσο το βλέμμα βρίσκεται και στο μεταγραφικό κομμάτι. Οι Πειραιώτες επιθυμούν να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις τόσο στο θέμα του αμυντικού όσο και σε αυτό του αριστερού εξτρέμ. Οπως σας είχαμε αναφέρει από το βράδυ του Σαββάτο, το όνομα του Σαμπράνο είναι πολύ ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα.

Ο Περουβιανός αρέσει πολύ στον Μάρκο Σίλβα, έκανε εξαιρετικό Copa America και είναι παίκτης με πολλές παραστάσεις. Μπορεί όμως τα θετικά να είναι πολλά, αλλά και η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη, αφού επέστρεψε στις προπονήσεις της Αϊντραχτ, οι Γερμανοί του εκφράζουν την επιθυμία τους να μείνει, ωστόσο ο Σαμπράνο έχει την ευκαιρία να αποχωρήσει αν καταθέσει ένα ποσό λίγο περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ. Βέβαια, η Γαλατασαράι παραμένει στο «κόλπο», ενώ ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την περίπτωση απόκτησής του!

Οσον αφορά την περίπτωση του Ερνάνι, ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη στιγμή που δεν παίρνει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει. Η Πόρτο δεν είναι αντίθετη, όμως η τακτική της στους δανεισμούς είναι να τοποθετεί τη ρήτρα περίπου στα 7-8 εκατ. Οι επαφές με τον Ολυμπιακό είναι σε καλό δρόμο, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες. Σχετικά με τον Τοϊβόνεν, ο Σουηδός φορ δεν βρίσκεται στην ερυθρόλευκη λίστα και δεν δείχνει να απασχολεί τους Πειραιώτες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα