Πρώτο «όχι» για Ντράξλερ
Ο Γιούλιαν Ντράξλερ φέρεται να έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία με την Γιουβέντους για συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 3,5 εκατ. ευρώ, όμως για να βρεθεί στο Τορίνο από την ερχόμενη σεζόν, θα πρέπει οι Ιταλοί να συμφωνήσουν και με τη Σάλκε.
Από τα διάφορα δημοσιεύματα εδώ και ημέρες είχε γίνει κατανοητό ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές και σύμφωνα με το Sky Deutchland η πρώτη απόπειρα των μπιανκονέρι ήταν αποτυχημένη. Το γερμανικό δίκτυο αποκάλυψε ότι η Σάλκε απέρριψε την πρώτη πρόταση της Γιουβέντους για τον νεαρό μέσο ύψους 25 εκατ. ευρώ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
