Βίντεο και εικόνες από την Λεωφόρο (gTV & pics)

Βίντεο και εικόνες από την Λεωφόρο (gTV & pics)

Νίκος Αθανασίου
Βίντεο και εικόνες από την Λεωφόρο (gTV & pics)

bet365

Δείτε βίντεο και εικόνες από την τελευταία προπόνηση του «τριφυλλιού» που έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη στην Λεωφόρο. Εκτός αποστολής ο Δώνης.

κΟ Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Μπριζ και ο φακός του gTV ήταν στο... «καμίνι» της Λεωφόρου. Όσον αφορά την προπόνηση το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες και σουτ, ακολούθως ασκήσεις ανάπτυξης και τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Εσιέν και Τελάντερ προπονήθηκαν ατομικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή. Εκτός, όπως αναμενόταν, έμεινε ο Χρήστος Δώνης. Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς και Σάντσεθ.

Οι υποψήφιοι

Όσον αφορά την ενδεκάδα και σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο «Ολλανδός» στις προπονήσεις, κάτω από τα δοκάρια προβάδισμα έχει ο Στιλ που είναι καλά. Αριστερό μπακ ο Πράνιτς, δεξί ο Βέμερ και ο Ταυλαρίδης με τον Σάντσεθ στα στόπερ. Ο Κουτρουμπής σε ρόλο «κόφτη», μπροστά του οι Λαγός και Ζέκα, με τον Ατζαγκούν να διεκδικεί θέση. Ο Νίνης σε επιτελικό ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρέλης με τον Μπεργκ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα