Η κρίσιμη μέρα της Κέρκυρας!

Νίκος Μαρούδας
Η κρίσιμη μέρα της Κέρκυρας!

bet365

Την Δευτέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα με την παραμονή ή μη της Κέρκυρας στην κατηγορία με άπαντες στο νησί να αισιοδοξούν.

Στο τέλος φαίνεται πως φτάνει το σίριαλ με το θέμα της εικονικής μεταβίβασης των μετοχών της Κέρκυρας στον Θανάση Ίσσαρη. Οι Φαίακες, απολογήθηκαν πριν λίγες ημέρες και από την Παρασκευή περιμένουν να μάθουν την απόφαση.

Αυτή σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, αναμένεται να γίνει γνωστή την Δευτέρα. Όπως είναι λογικό, τόσο στη Κέρκυρα όσο και στον Λεβαδειακό περιμένουν να μάθουν την οριστική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ. Στο νησί, υπάρχει αισιοδοξία για δικαίωση και περιμένουν την Δευτέρα να τελειώσει μια και καλή αυτή η ιστορία ώστε να συγκεντρωθούν όλοι στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και φυσικά στον σχεδιασμό της ομάδας που έχει μείνει λίγο πίσω.

Όπως και να έχει πάντως, στη Κέρκυρα είτε δικαιωθούν, είτε όχι είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά εναντίον συγκεκριμένων προσώπων. Όλα αυτά όμως θα τα αναφέρουμε πιο αναλυτικά μετά την απόφαση που θα έχουμε την Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα