ΑΕK-Κορόνα Κίελτσε 2-0

ΑΕK-Κορόνα Κίελτσε 2-0

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕK-Κορόνα Κίελτσε 2-0

bet365

Η ΑΕΚ στο δεύτερο φιλικό της κόντρα στην Κορόνα Κίελτσε, την οποία κέρδισε 2-0, έδειξε πολλά καλά στοιχεία, με τον Τραϊανό Δέλλα να ανακατεύει τα πρόσωπα στις εντεκάδες, προκειμένου να καταλήξει σε πολύ χρήσιμα, για τον ίδιο, συμπεράσματα. Ξεχώρισαν Κρισάντους, Βάργκας, Γιόχανσον. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΠΑΛΕΝΙΤΣΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Η Ένωση ξεκίνησε το ματς έχοντας στην εντεκάδα τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τους Βασιλαντωνόπουλο, Πεταυράκη στα άκρα της άμυνας και τους Κολοβέτσιο, Άρθο στο κέντρο. Στον άξονα ήταν οι Σιμόες, Γιόχανσον, με τον Τζεμπούρ πίσω από τον Αραβίδη, τον Πλατέλλα δεξιά και τον Μπαρμπόσα αριστερά.

Στόχος του Τραϊανού Δέλλα ήταν να δει πως λειτουργεί το σύστημα με τον Αλγερινό πίσω από τον Άραβα, σε ελεύθερο ρόλο, έχοντας εκτός παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά, όπως οι Βάργκας, Γκάλο και Κορδέρο. Εκ του αποτελέσματος, από αυτά που είδε ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος. Οι «κιτρινόμαυροι» απείλησαν μόλις μία φορά με την ευκαιρία του Τζεμπούρ και είχαν πολλά προβλήματα στην επιθετική ανάπτυξη. Αυτό κυρίως γιατί Μπαραμπόσα, Πλατέλλας και Τζεμπούρ δεν βοήθησαν δημιουργικά, αλλά και επειδή ο Σιμόες δεν τράβηξε δίπλα στον Γιόχανσον.

Από το πρώτο ημίχρονο ο Δέλλας μπορεί να κρατήσει το ασφυκτικό πρέσινγκ, την καλή κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή της, αλλά και έναν εκπληκτικό Γιόχανσον, ο οποίος μέχρι να κουραστεί ήταν ο κορυφαίος. Επίσης, αν μη τι άλλο θετικό είναι το πρόσημο για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ΑΕΚ άλλαξε άρδην και για να γίνει αυτό έφτανε η παρουσία των Ανάκογλου, Βάργκας, Γκάλο και του MVP, αν υπάρχει σε φιλικά, Κρισάντους. Για τον τελευταίο ήταν ένα πολύ καλό τεστ, αφού ο αγαπημένος «Μάκης» της Ένωσης σκόραρε, κέρδισε πέναλτι, ενώ έδωσε και την ασίστ στον Βάργκας, ο οποίος παρά το χαμένο πέναλτι δεν χάλασε την ψυχολογία του. Καταπληκτικός με την μπάλα στα πόδια, εξαιρετική κίνηση ίταν δεν την είχε, πολύ καλό το τελείωμα του, ενώ είχε και ένα δοκάρι. Στην επανάληψη βελτιώθηκε πολύ και ο Σιμόες, έχοντας δίπλα του τον Ανάκογλου.

Σε γενικές γραμμές πάντως, ο «Κολοσσός» προχώρησε σε πειράματα για συμπεράσματα στον καταρτισμό των δύο ενδεκάδων, καθώς το συγκεκριμένο τεστ έγινε με μία ομάδα που λόγω του αγώνα που έδωσε εχθές, ήρθε με παρατάχθηκε με δευτερότριτες επιλογές.

ΑΕΚ (Α’ Ημίχρονο): Ανέστης (32’ Μπαρόχα), Βασιλαντωνόπουλος, Κολοβέτσιος, Αρθο, Πεταυράκης, Σιμόες, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Μπαρμπόσα, Αραβίδης

ΑΕΚ (Β’ Ημίχρονο: Μπαρόχα (60’ Βούρας), Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γροντής, Ανάκογλου, Σιμόες (70’ Πλατέλλας), Γκάλο, Βάργκας, Ζόριτς, Κρισάντους

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα