Βέμερ: «Να μη δεχθούμε γκολ»

Βέμερ: «Να μη δεχθούμε γκολ»

Gazzetta team
Βέμερ: «Να μη δεχθούμε γκολ»

bet365

Ο Γενς Βέμερ ξεκαθαρίζει ότι στόχος του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς με τη Μπριζ θα είναι να μη δεχθεί γκολ και προειδοποιεί ότι η αποστολή του δεν θα είναι καθόλου εύκολη.

«Για μένα όλα θα ήταν καινούργια εδώ ούτως ή άλλως, αλλά είναι αλήθεια πως σ' αυτήν την αμυντική γραμμή χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν τον έχουμε, όμως γι' αυτό στο ματς με τη Μπριζ πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι ακόμη ουσιαστικά περίοδος προετοιμασίας, είμαστε ένα συγκροτημένο σύνολο, μα χρειάζεται προσοχή στις λεπτομέρειες» ήταν τα πρώτα λόγια του Γερμανού αμυντικού στη Real News.

Κληθείς να σχολιάσει την ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο και το ρόλο που μπορεί να παίξει στο ματς με τους Βέλγους, επισήμανε: «Είναι φανταστική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, είναι πολύ κοντά οι κερκίδες, ακούς τα πάντα! Καλό είναι αυτό γιατί νιώθει την πίεση ο αντίπαλος. Αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο είμαστε μόνο εμείς με τη Μπριζ. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να σκοράρουν. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Θα ήταν τέλειο το 2-0, αλλά ο βασικός μας στόχος θα είναι να μη δεχθούμε γκολ».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Θα είναι σπουδαίο για όλους μας να ξεκινήσουμε τη σεζόν με μία πρόκριση. Είμαστε μια καλή ομάδα, βρήκα καταπληκτικά παιδιά στον Παναθηναϊκό, πολύ καλούς παίκτες και ατμόσφαιρα οικογένειας. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα φέτος, αλλά αυτό το πρώτο είναι πολύ σημαντικό».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα