Φινμπόγκασον και με τη βούλα! (pic)

Φινμπόγκασον και με τη βούλα! (pic)

Gazzetta team
Φινμπόγκασον και με τη βούλα! (pic)

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα δίνει το 100% σε κάθε ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα είναι ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, για τον οποία σας ενημέρωσε με αποκλειστικό ρεπορτάζ το gazzetta.gr! o Ισλανδός επιθετικός της Σοσιεδάδ έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα και αφού πέρασε ιατρικές εξετάσεις και όλα πήγαν καλά, ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και ανυπομονώ να παίξω με την ερυθρόλευκη φανέλα. Θέλω να πω στους φιλάθλους ότι θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι, θα είμαι πολύ επαγγελματίας και ευελπιστώ ότι θα σκοράρω πολλά γκολ για τον Ολυμπιακό».

Πλέον, οι Πειραιώτες επικεντρώνονται στην απόκτηση του Ερνάνι, ενώ κάνουν κινήσεις και για έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα αποτελέσει τον ηγέτη της άμυνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα