Βρήκε Κάμπελ, ζήτησε Λόπες, Βιτόρια!

Βρήκε Κάμπελ, ζήτησε Λόπες, Βιτόρια!

Βρήκε Κάμπελ, ζήτησε Λόπες, Βιτόρια!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta τις τελευταίες πληροφορίες για Ολυμπιακό από Πορτογαλία!

Τα τελευταία νέα που αφορούν τον Ολυμπιακό από Πορτογαλία και φέρνουν κι άλλες μεταγραφές πέραν του Φελίπε Πάρντο…

Ένα, ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με την Πόρτο, σε τελικό στάδιο πλέον και με τη συμφωνία να πλησιάζει, την απόκτηση του 24χρονου Πορτογάλου αριστεροπόδαρου εξτρέμ Χόρχε Ερνάνι. Θεαματικός κυνηγός στιλ Κάμπελ, ιδίως όταν ξεκινάει τις επιθέσεις του, όπως του αρέσει, από δεξιά για να σουτάρει η, να πασάρει όταν συγκλίνει στον άξονα. Η Πόρτο τον αγόρασε με 2,9 εκ. Ευρώ το Γενάρη από την Γκιμαράες (είχε μαζί της στο α΄ μισό της σεζόν 4 γκολ και 5 ασίστ στο πρωτάθλημα) κι έχει συμβόλαιο μαζί του ως το 2019 κι η ρήτρα του είναι 30 εκ. Ευρώ! Στο β΄ μισό της σεζόν, με την Πόρτο πια, δεν έπαιξε πολύ: 3 ματς βασικός και 7 αλλαγή (ένα στο Τσάμπιονς Λιγκ), με 2 γκολ. Παίζει εννοείται κι από αριστερά, παίρνει μέρος κανονικά στην προετοιμασία και τα φιλικά της Πόρτο και τον ζήτησε ο Μάρκο Σίλβα.

 

Δύο, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε συζητήσεις με την Μπενφίκα για δύο στόπερ της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας, τον 26χρονο Αργεντίνο διεθνή (4 φορές) Λισάντρο Λόπες (1μ87) και τον πανύψηλο (1μ95) Πορτογάλο Στίβεν Βιτόρια. Ο Λόπες, του οποίου μνημονεύω το όνομα τα τελευταία 24ωρα, έπαιξε πέρσι δανεικός στη Χετάφε και φέτος ήταν 3ος στόπερ στην Μπενφίκα. Τον Βιτόρια τον ξέρει άριστα ο Μάρκο Σίλβα, αφού τον είχε στην πρώτη ομάδα του, την Εστορίλ. Τώρα παίζει δανεικός στο MLS, στη Φιλαδέλφεια, αλλά λόγω ενός τραυματισμού, τον οποίο τώρα ξεπέρασε, έχει να αγωνιστεί από τις 25 Απριλίου. Στόχος είναι η απόκτηση ενός εκ των δύο.

Να υπενθυμίσω ότι ο Ολυμπιακός με την Μπενφίκα έχουν πολλά πάρε δώσε εδώ και δύο χρόνια. Βλέπε Φέϊσα, Σάμαρη και Χάρα. Οι δε Πορτογάλοι έχουν προσφέρει 5,5 εκ. Ευρώ εδώ και λίγο καιρό για τον Ομάρ, που έχει κι άλλες δύο προτάσεις παρεμπιπτόντως, από Γερμανία κι Αγγλία.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.