Μπιρκιρκαρά – Γουέστ Χαμ 1-0 (3-5 πέν.)

Μπιρκιρκαρά – Γουέστ Χαμ 1-0 (3-5 πέν.)

Gazzetta team
Μπιρκιρκαρά – Γουέστ Χαμ 1-0 (3-5 πέν.)

bet365

Η Γουέστ Χαμ τα... χρειάστηκε χάνοντας με 1-0 από την Μπιρκιρκαρά, όμως έστω και στη διαδικασία των πέναλτι κατάφερε να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Europa League.

Η Μάλτα αποδείχθηκε περισσότερο αφιλόξενη απ' ότι αρχικά εκτιμήθηκε για την Γουέστ Χαμ, η οποία κλήθηκε να υπερασπιστεί απέναντί στην Μπιρκιρκαρά το 1-0 του πρώτου αγώνα. Tο σχέδιο φάνηκε να χαλάει από το 15' κιόλας, όταν ο Φαμπρίτσιο Μίκολι με το δεύτερο φετινό του γκολ στη διοργάνωση έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους.

Τα πράγματα φάνηκαν να δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο στο 44' όταν ο Τόμκινς αντίκρισε αυστηρά μάλλον την κόκκινη κάρτα του διαιτητή σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Βούκανατς. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση με τους Μαλτέζους μπροστά και διατηρήθηκε και στο έξτρα ημίωρο, παρά την αποβολή του Ματσέτι με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στο 107'.

Στα πέναλτι η εμπειρία αποδείχθηκε καθοριστική, αφού ο Βούκανατς έστειλε τη μπάλα άουτ στο τρίτο τους πέναλτι και επέτρεψε στην ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Τα πέναλτι:

Νομπλ 0-1
Φενές 1-1
Σάρατε 1-2
Πλουτ 2-2
Κρέσγουελ 2-3
Βούκανατς (Άουτ)
Ο'Μπράιεν 2-4
Άγκιους 3-4
Πογέτ 3-5

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα