Λέκο: «Φάνηκε η διαφορά ποιότητας»

Λέκο: «Φάνηκε η διαφορά ποιότητας»

Gazzetta team
Λέκο: «Φάνηκε η διαφορά ποιότητας»

bet365

Ο Γέρκο Λέκο έκανε λόγο για διαφορά ποιότητας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λοκομοτίβα, πλέκοντας το εγκώμιο του Ιγκόρ Τούντορ.

«Δεν είναι ωραίο όταν χάνεις με τέτοιο τρόπο, προσπαθήσαμε να μην δεχτούμε γκολ γρήγορα αλλά όταν δέχεσαι τρία γκολ στο πρώτο τέταρτο μετά δεν έχεις πολλές επιλογές. Έχουμε μια νέα ομάδα, έχει παίκτες που δεν έχουν πολλές εμπειρίες» δήλωσε ο αρχηγός της κροατικής ομάδας, προσθέτοντας: «Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ επιθετικός όπως και στο πρώτο παιχνίδι, βρίσκεται σε πολύ κατάσταση και ο Λούκας είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Η διαφορά ποιότητας φάνηκε και έδειξε ότι σε κάθε παιχνίδι βελτιώνεται. Ελπίζω να δώσουν στον Τούντορ την ευκαιρία να δουλέψει γιατί είναι ένας νέος προπονητής».

Αναφορικά με τον Ιγκόρ Τούντορ, επισήμανε: «Ο Τούντορ έχει έρθει σε ένα μεγάλο κλαμπ, θα δοκιμαστεί υπό πίεση και του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Το καλό είναι ότι επικρατεί πειθαρχία στις ομάδες του και το απέδειξε και στην περίπτωση με την Περέιρα».

Καταλήγοντας υπογράμμισε: «Τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα, στόχος μας είναι να πάρουμε μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, θα προετοιμαστούμε γι’ αυτό γιατί θέλουμε να κοντράρουμε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα