Ανακοινώθηκε ο Ευαγγέλου στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Ανακοινώθηκε ο Ευαγγέλου στον Παναθηναϊκό

bet365

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Στέφανος Ευαγγέλου, που αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο...

Την έβδομη μεταγραφή του ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός που ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφανου Ευαγγέλου από τον Πανιώνιο. Ενθουσιασμένος δήλωσε ο νεαρός στόπερ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο 17χρονος διεθνής αμυντικός Στέφανος Ευαγγέλου, υπέγραψε σήμερα τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας.

"Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και υπόσχομαι πως θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και τον Πανιώνιο για την ώθηση που μου έδωσε στα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα και τη δυνατότητα που μου πρόσφερε να πάρω μεταγραφή σε μια τόσο μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό"».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα