Οι αριθμοί της ρεβάνς του ΠΑΟΚ

Οι αριθμοί της ρεβάνς του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Οι αριθμοί της ρεβάνς του ΠΑΟΚ

bet365

O ΠΑΟΚ βάζει τους φιλάθλους στο κλίμα του αγώνα με τη Λοκομοτίβα (20:00, Νοvasports 2) στην Τούμπα, παρουσιάζοντας ενδιαφέροντες αριθμούς!

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους δύο αντιπάλους καθώς και στοιχεία από την ιστορία του Δικεφάλου στις ευρωπαϊκές καλοκαιρινές “περιπέτειες” του μέσα στην Τούμπα.

#14 αγώνες έχει δώσει ο ΠΑΟΚ καλοκαιρινούς μήνες για τα Κύπελλα Ευρώπης στην έδρα του και μετρά επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η συγκομιδή στα γκολ είναι 27-18 υπέρ του Δικεφάλου.

#7 από τις 14 εντός έδρας αναμετρήσεις ήταν ρεβάνς και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στις 4 από αυτές. Μάλιστα μόλις η μια από αυτές ήταν για το Κύπελλο UEFA, αφού οι δύο άλλοι αποκλεισμοί ήταν για τοChampions League (2009-10 ΠΑΟΚ – Άγιαξ 3-3 / 2013-14ΠΑΟΚ – Σάλκε 2-3). Μόνο την σεζόν 1998-99 ο αποκλεισμός ήταν για το Κύπελλο UEFA στο ΠΑΟΚ– Ρέιντζερς 0-0.

#12 Αυγούστου 1997 ήταν η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ άρχισε θερινούς μήνες τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στην Θεσσαλονίκη, όπου επικράτησε με 5-3 τηςΣπάρτακ Τρνάβα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο τουΚυπέλλου UEFA. Εκείνη η αναμέτρηση ήταν εντός έδρας, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί και στο δεύτερο ματς που έγινε εκτός έδρας με 1-0.

#30 Ιουλίου 2014 με την Μεταλίστ Καρκίβ ήταν μέχρι τώρα το νωρίτερο που είχε χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα την έδρα του ο ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκό αγώνα, όπου είχε ηττηθεί με 2-0 σε μια αναμέτρηση που δεν “μέτρησε” τελικά, αφού ίσχυσε τιμωρία αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της Μεταλίστ και τελικά ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Σάλκεστη συνέχεια.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα