Πράνιτς στο gazzetta.gr: «Καλύτερη η Μπριζ από τη Σταντάρ...»

Πράνιτς στο gazzetta.gr: «Καλύτερη η Μπριζ από τη Σταντάρ...»

Κώστας Ζάλιαρης
Πράνιτς στο gazzetta.gr: «Καλύτερη η Μπριζ από τη Σταντάρ...»

bet365

Ο Ντάνιελ Πράνιτς μίλησε στο gazzetta.gr για τη βελτίωση που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, τα λάθη κόντρα στην Ουντινέζε και τη δυναμικότητα της Μπριζ που επισκέπτεται σε λίγες μέρες τη Λεωφόρο...

Ο Κροάτης χαφ, υποστήριξε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να εμφανιστούν πολύ καλύτεροι απ' αυτό που παρουσίασαν απέναντι στους Ιταλούς, στο πρώτο εντός έδρας φιλικό προετοιμασίας που ήταν και πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Μπριζ, την προσεχή Τρίτη για τον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στάθηκε στην ανάγκη για καλύτερη αμυντική λειτουργία, τόνισε πως τις μέρες που απομένουν μέχρι την αναμέτρηση με τους Βέλγους πρέπει να προσεχτούν αρκετά οι λεπτομέρειες στο παιχνίδι της ομάδας, ενώ χαρακτήρισε τη Μπριζ πιο δύσκολη από τη Σταντάρ που αντιμετώπισε πέρυσι ο Παναθηναϊκός στην ίδια φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάνιελ Πράνιτς στο gazzetta.gr:

Για την ήττα από την Ουντινέζε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πολύ οργανωμένα... Φυσικά ήταν ένα φιλικό ματς προετοιμασίας για να δούμε το επίπεδο ετοιμότητάς μας και ξέρουμε ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι αυτό που έχουμε την Τρίτη. Πρέπει να δούμε τα λάθη που κάναμε και να μάθουμε από αυτά, να τα διορθώσουμε... Η Ουντινέζε πέτυχε δύο γκολ σε δύο καλές ευκαιρίες και πρέπει να δουλέψουμε για να το διορθώσουμε αυτό ώστε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα.

Την Τρίτη οφείλουμε να παίξουμε πολύ καλύτερα απ' ότι το κάναμε σήμερα (σ.σ. Χθες), έχουμε ακόμα λίγες μέρες για προπονήσεις, για λίγη ξεκούραση και για όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία. Ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να περάσει στα πλέι-οφ των προκριματικών...».

Για τη Μπριζ:

«Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είναι δύσκολη η αποστολή μας, Η Μπριζ είναι πολύ καλή ομάδα, καλύτερη από τη Σταντάρ που παίξαμε πέρυσι και δεν καταφέραμε να τη νικήσουμε και θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια. Είναι σημαντικό να βελτιώσουμε μικρές λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας και θα μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε βρεθεί στο δρόμο μας...».

Για τη θέση του αριστερού μπακ:

«Εγώ θα παίζω όπου μου το ζητάει ο προπονητής μου. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν ήμουν καλός ή όχι στο φιλικό, αλλά θα προσπαθώ και θα κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής μου».

Για τον κόσμο και τη γεμάτη Λεωφόρο στο φιλικό:

«Ο κόσμος πάντα είναι στο πλευρό μας, πάντα μας βοηθάει και ελπίζω να δημιουργήσει και την Τρίτη καλή ατμόσφαιρα και ξέρουμε ότι πρέπει να τους δώσουμε λόγους για να χαμογελούν... Οι οπαδοί μας ζουν και αναπνέουν για την ομάδα και εμείς θα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους το ανταποδίδουμε».

Για τη νέα σεζόν:

«Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις... Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι και φέτος εμείς θα δουλέψουμε και να δίνουμε μάχη σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να είμαστε κάθε φορά όσο γίνεται καλύτεροι μέσα στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα