Ο Μέσι και το κράξιμο στη Γκαμπόν

Ο Μέσι και το κράξιμο στη Γκαμπόν

Ο Μέσι και το κράξιμο στη Γκαμπόν

bet365

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της χώρας με αμφίεση παραλίας και η αντιπολίτευση του τα... έχωσε χοντρά.

Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε για λίγες μέρες στη Γκαμπόν για φιλανθρωπικό σκοπό. Σε αυτό το πλαίσιο συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο της χώρας και μαζί έθεσαν τα θεμέλια εντός σταδίου που χτίζεται στην πρωτεύουσα. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να κρατήσει λίγο καλύτερα τους τύπους και να μην πάει ντυμένος με βερμούδα και κοντομάνικο μπλουζάκι. Αυτή του η κίνηση έφερε την αντίδραση της αντιπολίτευσης της αφρικανικής αυτής χώρας, που τα έβαλε μαζί του με σκληρή ανακοίνωση:

«Η Γκαμπόν δεν είναι ζωολογικός κήπος. Δεν ξέρουμε για ποιον λόγο ο Αργεντινός ήρθε στη Γκαμπόν για. Εμείς λοιπόν έχουμε το δικαίωμα να καταγγείλουμε την αμέλεια του και την έλλειψη σεβασμού για τα πρότυπα και τις αρχές της χώρας μας. Είμαστε ανήσυχοι με τη στάση του Μέσι και την ενδυμασία του. Μόνο για αυτούς τους λόγους, που συνδέονται με το σεβασμό για τη χώρα υποδοχής, εμείς καταδικάζουμε τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, για να μην πούμε τίποτα περισσότερο»!



 

LA LIGA Τελευταία Νέα