Πανικός με ΑΕΚ στο Δ.Σ. της Λίγκας

Πανικός με ΑΕΚ στο Δ.Σ. της Λίγκας

Γιώργος Τσακίρης
Πανικός με ΑΕΚ στο Δ.Σ. της Λίγκας

bet365

Αποχώρησαν έξαλλοι Ασλανίδης και Γρηγορίου με τον Μποροβήλο να μην επιτρέπει στην ΑΕΚ να συμμετάσχει στο Δ.Σ. με την πρόφαση της μη επικύρωσης της βαθμολογίας.

Η επανεμφάνιση της ΑΕΚ σε ΔΣ της Σούπερ Λίγκας προκάλεσε το πρώτο επεισόδιο ενόψει της νέας σεζόν. Η ΠΑΕ ΑΕΚ και συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι της (Ασλανίδης-Γρηγορίου) αποχώρησαν από το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας μετά την απόφαση του προέδρου, Γιώργου Μποροβήλου να ζητήσει από την Ένωση να παρακολουθήσει την συνεδρίαση ως επισκέπτρια επειδή δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία της Football League.

Ακόμη και ο νομικός σύμβουλος της Λίγκας Γιάννης Οικονομάκης τόνισε πως βάσει του άρθρου 5 του καταστατικού δεν συντρέχει λόγος μη συμμετοχής στο Δ.Σ. της Λίγκας για την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα αντίθετες στην απόφαση του Μποροβήλου ήταν και αρκετές απ τις ομάδες που συμμετείχαν σε αυτό.

Κι όμως ο Μποροβηλος ήταν ανενδοτος, άγνωστο γιατι... Όλοι απορούσαν και πρόσθεταν δικαιολογημένα πως αφού η ΑΕΚ έχει επιστρέψει στην κατηγορία και μάλιστα συμμετείχε κανονικά στην κλήρωση του πρωταθλήματος.

Αιτία αποτελεί (σύμφωνα με την Λίγκα) για το γεγονός πως ο Μποροβηλος δεν ήθελε να συμμετάσχει η ΑΕΚ και ότι δεν έχει (τυπικά) γίνει εγγραφη των ΑΕΚ και Ηρακλή στην Σούπερ Λίγκα!

Όπως ήταν λογικό η συμπεριφορά του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων της Ένωσης οι οποίοι απευθυνόμενοι στον Γιώργο Μποροβήλο ανέφεραν: «Η ΑΕΚ είναι τεράστιο μέγεθος και δεν μπορείτε να της συμπεριφέρονται κατ αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο. Δεν είμαστε Φιλιππινεζες για να μας συμπεριφερεστε ανάλογα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα