Ανακοίνωσε Ξενοδόχωφ, Κομεσίδη, Βέρτζο η ΑΕΛ

Ανακοίνωσε Ξενοδόχωφ, Κομεσίδη, Βέρτζο η ΑΕΛ

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Ξενοδόχωφ, Κομεσίδη, Βέρτζο η ΑΕΛ

bet365

Παίκτες της ΑΕΛ είναι οι Ξενοδόχωφ, Κομεσίδης, Βέρτζος, με τους «βυσσινί» να ανακοινώνουν την απόκτησή τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Με τρεις μεταγραφές συνέχισε την ενίσχυσή της η Λάρισα. Οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν την απόκτηση των Γεννάδιου Ξενοδόχωφ, Δημήτρη Κομεσίδη και Άγγελου Βέρτζου, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να υπογράφουν άπαντες διετές συμβόλαιο. Μάλιστα, για τον Ξενοδόχωφ ήταν γνωστό από το Σάββατο (18/7) ότι έχει δώσει τα χέρια με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίων συνεργασίας με τους Γεννάδιο Ξενοδόχωφ, Δημήτριο Κομεσίδη και Άγγελο Βέρτζο.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές υπέγραψαν συμβόλαια δύο ετών.

Το who is who του Ξενοδόχωφ

Ο Γεννάδιος Ξενοδόχωφ γεννήθηκε στις 30 Μαΐου 1988 στην Τιφλίδα της Γεωργίας, αλλά έχει ελληνική υπηκοότητα, έχει ύψος 1,93μ. και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Αποτελεί παιδί των ακαδημιών του ΟΦΗ και το 2006 κέρδισε μια θέση στην πρώτη ομάδα.

Ένα χρόνο αργότερα... μετακόμισε στον συμπολίτη Εργοτέλη, όπου έπαιξε με τη μορφή δανεισμού. Το 2008 παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός, αυτή τη φορά στη Χερσόνησο, ενώ το 2012 πήρε μεταγραφή για τον Θρασύβουλο Φυλής. Ακολούθησε η Δόξα Δράμας τον Ιανουάριο του 2013 για να πάρει σειρά η Ζάκυνθος τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς.

Έχει συνολικά 58 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 55 στη Football League, και οι 3 στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ μετράει 24 επεμβάσεις στο... ενεργητικό του.

Το who is who του Δημήτρη Κομεσίδη

Ο Δημήτρης Κομεσίδης γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1988 στην Αλεξανδρούπολη, έχει ύψος 1,83μ. και αγωνίζεται τόσο στο δεξί όσο στο αριστερό άκρο, καθώς και στο κέντρο της άμυνας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Ξάνθης και το 2005 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Σκόντα.

Με εξαίρεση μία χρονιά δανεισμού στον Παναιτωλικό το 2008, μέχρι τώρα δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Έχει στο παλμαρέ του 70 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα, 6 στο Κύπελλο Ελλάδας και 4 στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Το who is who του Άγγελου Βέρτζου

Ο Άγγελος Βέρτζος γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1983 στην Αθήνα, έχει ύψος 1,75μ. και αγωνίζεται ως στόπερ, ενώ μπορεί να παίξει και στο δεξί άκρο της άμυνας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αθηναϊκό το 2004 και έκτοτε ακολούθησαν οι Πανηλειακός, Αχαρναϊκός, Προοδευτική, Άγιος Δημήτρης για να έρθει το 2008 το πρώτο του πέρασμα από τη Βέροια, όπου έμεινε για δύο χρόνια.

Σειρά πήραν οι Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου, Απόλλων Σμύρνης και τον Ιανουάριο του 2014 επέστρεψε στη «βασίλισσα του Βορρά». Έχει 144 συμμετοχές στη Football League, 68 στη Σούπερ Λίγκα και 12 στο Κύπελλο Ελλάδας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα