Μπερτόλιο και επίσημα στον Αστέρα (vid)

Νίκος Τσιώκος
Μπερτόλιο και επίσημα στον Αστέρα (vid)

bet365

Ο Φακούντο Μπερτόλιο είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν τον δανεισμό του από την Ντιναμό Κιέβου.

Από τις 10 Ιουλίου ο Αστέρας είχε γνωστοποιήσει την απόκτηση του Φακούντο Μπερτόλιο, κάτι που την Τρίτη (21/7) έγινε και επίσημα. Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αργεντινού με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου, όπου και ανήκει, αφού στην τελευταία του ομάδα (Τίγκρε) ήταν επίσης δανεικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Facundo Daniel Bertoglio, ο οποίος για τη σεζόν 2015-2016 θα αγωνίζεται με την κιτρινομπλέ φανέλα, ως δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου.

Ο Bertoglio γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου 1990 στην Αργεντινή, αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και διάλεξε τον αριθμό "23" για τη φανέλα του.

«Μου ταιριάζει να παίζω δεκάρι»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μπερτόλιο έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις. Σε αυτές τόνισε πως του ταιριάζει να παίζει δεκάρι και ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος της Τρίπολης. «Η πρώτη μου εντύπωση από την ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Όλοι με υποδέχθηκαν όμορφα.

Είναι οργανωμένος σύλλογος και είμαι ικανοποιημένος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Τα όνειρα που έχω συμβαδίζουν με τα όνειρα του Αστέρα. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να πετύχω όσα θέλει και ο Αστέρας και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Μου αρέσει να παίζω "δεκάρι". Και αριστερά μπορώ να παίξω, αλλά η θέση "10" είναι αυτή που μου ταιριάζει περισσότερο. Τα γκολ και οι ασίστ έχουν την ίδια σημασία για εμένα και τη φύση της θέσης μου! Θα δουλέψω σκληρά. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι ό,τι θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τους στόχους μας», ήταν τα λόγια του.

Το who is who

Ο Φακούντο Ντάνιελ Μπερτόλιο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου 1990 στην πόλη Σαν Χοσέ ντε λα Εσκίνα της Αργεντινής, έχει ύψος 1,72μ. και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος, αλλά και στις πτέρυγες.

Αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Κολόν Σάντα Φε και τον Ιανουάριο του 2009 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα. 1,5 χρόνο αργότερα ήρθε η μεταγραφή του στην Ντιναμό Κιέβου, όμως είχε μόλις 4 συμμετοχές και 1 ασίστ στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Κάτι που οδήγησε στον δανεισμό του στην Γκρέμιο τον Φεβρουάριο του 2012. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Εβιάν και Τίγκρε, με την ομάδα της χώρας του να είναι και η τελευταία.

Συνολικά μετράει 65 συμμετοχές, 7 γκολ και 11 ασίστ στο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Εξ' αυτών 34 συμμετοχές, 3 γκολ, 4 ασίστ στην Torneo Inicial, 23 εμφανίσεις, 3 γκολ, 6 ασίστ στην Torneo Final και 8 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ακόμη, έχει 2 παρουσίες και 1 τέρμα στο Κόπα Λιμπερταδόρες και 1 στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα